Gehandicapteouders.nl
Gehandicapteouders.nl
Home | Profiel | Registreer | Actieve onderwerpen | Leden | Zoek | Help

Hoe werkt dit forum

Je aanmelden zonder te registeren, dat kan ook.
Meld je dan aan met Gebruikerersnaam "gast" en wachtwoord "gast".

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Selecteer taal
Wachtwoord opslaan
Wachtwoord vergeten?
 Alle forums
 Registratie regels
Vrijwaringsverklaring van Gehandicapteouders.nl

Als u akkoord gaat met de hieronder vermelde voorwaarden, klikt u op de knop "Accepteren" . Als u er niet mee akkoord gaat, klikt u op "Annuleren".

Om deze forums te gebruiken, dienen gebruikers een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mail adres op te geven. Noch de Adminstrators van deze forums, noch de Beheerders die er aan meedoen, zijn verantwoordelijk voor de privé gebruiken van welke gebruiker dan ook. Onthoudt dat alle informatie die in deze gebieden wordt verzonden, openbaar wordt en dat u voorzichtig moet zijn met het delen van informatie. Wij adviseren gebruikers ons per e-mail in te lichten indien er aanstootgevend materiaal wordt aangetroffen dat door een andere gebruiker is geplaatst. Hierbij geeft u ons het recht om alle data die u, al dan niet opzettelijk, naar deze forums stuurt, te verwijderen of aan te passen, indien wij, om welke redenen dan ook, menen dat dit in strijd is met ons beleid.

Het is mogelijk dat deze website koppelingen bevat naar andere websites of bestanden. Wij hebben geen controle over de inhoud hiervan en kunnen u niet verzekeren dat de inhoud ervan niet beledigend of aanstootgevend is. Indien wij merken dat er koppelingen worden geplaatst naar materiaal waarvan wij vinden dat dit ongepast is, zullen wij deze koppelingen verwijderen.

In deze forums zijn er twee mogelijkheden voor gebruikers om informatie in hun profiel te wijzigen of aan te passen:

  1. Gebruikers kunnen zich aanmelden met hun gebruikersnaam en wachtwoord om welke informatie dan ook in hun profiel te wijzigen.
  2. Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten stuur dan een e-mail naar Gehandicapte Ouders .

In uw browser moet de optie “Cookies accepteren” aan staan om als gebruiker aan deze forums deel te nemen. Uw systeembeheerder kan u vertellen hoe u dit kunt instellen. Cookies worden hier gebruikt om uw gebruikersnaam, wachtwoord en rechten op te slaan, zodat u zich kunt aanmelden.

Door op de "Accepteren" knop te klikken, verklaart u, de gebruiker, dat u minstens 13 jaar oud bent. U bent zelf geheel verantwoordelijk voor enigerlei informatie of bestanden die u aanlevert. U gaat er ook mee akkoord dat u geen materiaal plaatst waarvoor u of de beheerders van deze forums geen auteursrechten bezit(ten). Tijdens het gebruik van deze forums verklaart u geen informatie te zullen plaatsen die vulgair, treiterend, hatelijk, bedreigend, privacy-verstorend, sexueel geörienteerd of wetovertredend is.

Indien u akkoord gaat met de regels en het beleid uiteengezet in deze overeenkomst, en u voldoet aan de hierin gestelde criteria, klik dan op de "Accepteren" knop die hieronder staat; zo niet, klik op "Annuleren".Als je vragen hebt over deze verklaring of over het gebruik van dit forum , dan kun je contact opnemen met de administrator van dit forum op Gehandicapte Ouders

Gehandicapteouders.nl

© 2000 - 2004 Headlight

Naar boven